Valuta:
Now in your cart 0 Artikelen

Privacy verklaring

´╗┐We zijn toegewijd aan het beschermen van de privacy van alle bezoekers van onze website. Lees het volgende privacybeleid om te begrijpen hoe we de informatie die u ons verstrekt gebruiken en beschermen.
Wij verhuren, verkopen of delen persoonlijke gegevens over u niet met andere mensen of niet-gelieerde bedrijven.
We kunnen uw naam, functie, contactgegevens, inclusief e-mailadres, demografische informatie zoals postcode, voorkeuren en interesses en andere informatie die relevant is voor klantonderzoeken en / of aanbiedingen verzamelen. Deze informatie is om uw behoeften te begrijpen en u betere service en producten te bieden. Er worden promotionele e-mails verzonden over nieuwe producten, speciale aanbiedingen of andere informatie waarvan we denken dat u deze interessant vindt met behulp van het e-mailadres dat u heeft opgegeven. Bovendien kunnen we uw verstrekte informatie gebruiken om de website aan te passen aan uw interesses.
We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw aankoopervaring op onze website veilig is. We gebruiken de krachtigste Secure Socket Layers (SSL) -coderingstechnieken om u te beschermen tegen verlies, misbruik of wijziging van uw gebruikersinformatie. Het voegt eenvoudig veiligheid toe aan de volledige gegevensstroom tussen uw internetbrowser en ons systeem, en geeft u dus een gevoel van vertrouwen in het verstrekken van uw kaartnummer. Daarnaast gebruiken we internetfraude screening om creditcardtransacties te beschermen.
En wanneer u zich registreert op onze website, wijzen wij u erop dat u een wachtwoord kiest dat moeilijk te raden is, maar dat u gemakkelijk kunt onthouden. Beveilig uw accountgegevens alstublieft. Als u enige schaduw over uw account vindt, neem dan contact met ons op, wij zullen het probleem voor u controleren.
Verwijs naar creditcardbetaling, wij verkrijgen de creditcardautorisatie-informatie rechtstreeks van de bank die de kaart heeft uitgegeven voor verificatie voordat een transactie wordt voltooid.
Als u vragen heeft over dit privacybeleid, neem dan contact met ons op via e-mail ons team
Terug